27.05.2013: Altı Nokta Körler Derneği Çorum Şubesi Yöneticileri Engelli Öğrenci Birimi Üniversite Koordinatörlüğünü ziyaret etti.

Altı Nokta Körler Derneği Çorum Şubesi yöneticileri rektörlük binamızda bulunan Engelli Öğrenci Birimi Üniversite Koordinatörlüğünü ziyaret etti. Ziyarette, Altı Nokta Körler Derneği Çorum Şube Başkanı Kürşat Abid AHISHALI, Şube Sekreteri Fazlı KOÇAK, Yönetim Kurulu Üyeleri Arslan ŞAHİN Üniversitemiz Engelli Öğrenci Birimi Koordinatörü Üniversite Yrd. Doç. Dr. Nur ŞAT ile bir araya geldiler.

Ziyarette üniversitemizin engelli vatandaşlara yönelik çalışmaları üzerinde konuşuldu. Altı Nokta Körler Derneği Çorum Şubesi yöneticileri, dernek üyelerinden sonradan görme yetilerini kaybetmiş ya da çocukken eğitim alamamış yetişkinlerin de okuma yazma eğitim alabilmeleri yönünde üniversitemiz ile yapabilecekleri işbirliğinin detayları üzerinde durarak sonbaharda beraber yapılabilecek etkinlikler hakkında görüşlerini dile getirdiler.