16.12.2013 : Engelsiz Üniversite Farkındalık Buluşmaları”na İskilip MYO İle Devam Edildi

Üniversitemiz Engelli Öğrenci Birim Koordinatörlüğü tarafından İskilip Meslek Yüksekokulu öğrencilerine yönelik olarak “Engelsiz Üniversite Farkındalık Buluşmaları” gerçekleştirildi. Yapılan etkinliğe İskilip Meslek Yüksekokulu öğrencileri, öğretim elemanları ve idari personelleri katıldı.

İskilip Meslek Yüksekokulu Engelli Öğrenci Birimi Temsilcisi Öğr. Gör. M. Erol ÇALMAZ’ın takdiminden sonra Üniversitemiz Engelli Öğrenci Birim Koordinatörü Yrd. Doç. Dr. Nur Şat, neden bu tür bir farkındalık çalışması yaptıklarını ve bu çalışmaların önemini aktardı.