3 Aralık Dünya Engelliler Günü Etkinliği

Çorum Belediyesi Engelli Eğitim ve Rehabilitasyon merkezi öğrencileri ve Hitit Üniversitesi Güzel Sanatlar, Tasarım ve Mimarlık Fakültesi Müzik Bölümü öğrencileri 3 Aralık Dünya Engelliler Günü’nü birlikte kutladı.

3 Aralık Dünya Engelliler Günü nedeniyle Buhara Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilen programda, Çorum Belediyesi Engelli Eğitim ve Rehabilitasyon merkezinde eğitim alan engelli öğrencilerle birlikte Hitit Üniversitesi Güzel Sanatlar, Tasarım ve Mimarlık Fakültesi Müzik Bölümü öğrencileri birlikte sahne aldı.

Etkinliğe Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Nurcan Baykam ve Engelli Öğrenci Birim Koordinatör Yardımcısı Öğr. Gör. Dr. Abdulkadir KARABULUT'da katılım sağladılar.

Bu anlamlı etkinlikte emeği geçen Hitit Üniversitesi Güzel Sanatlar, Tasarım ve Mimarlık Fakültesi Müzik Bölümü öğrencileri ve Öğr. Gör. Dr. Naime Güneş Özler'e teşekkür ediyoruz.