Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu El Sanatları Bölümü "Engel Değil" Temalı Sergi

24 Mayıs 2022 tarihinde Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu El Sanatları Bölümü bölüm başkanı ve Engelli Öğrenci Birim temsilcisi olan Dr. Öğretim Üyesi Gülşen ASLAN ELKIRAN tarafından “Engel Değil” temalı sergi etkinliği gerçekleştirilmiştir. Engel değil temalı sergi Elkıran hocamızın kişisel eserlerinden ve hocamızın derslerine girdiği tezhip dersi alan 2.sınıf öğrencilerinin eserlerinden oluşmaktadır. Elkıran ve öğrencileri tarafından hazırlanan eserlerde güzel düşünmeye, iyiliği kalplerde yeşertmeye hiçbir şey engel değil, hayatımızdaki engeller onları aşmamıza engel değil anlamında tezhip sanatındaki şukufe (buket çiçekler) seçilmiştir. Bu duyarlı sergi için hocamıza ve öğrencilerine teşekkür ederiz.