3 Mart Dünya İşitme Günü Toplumsal Farkındalık Etkinliği

Dünya İşitme Günü kapsamında 3 Mart 2022 tarihinde Üniversitemizin Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu Engelli Öğrenci Birim Temsilcisi Öğr. Gör. Ayhan ADMIŞ, Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu Odyometri Programı öğrencileri ile birlikte T.C. Sağlık Bakanlığı Hitit Üniversitesi Çorum Erol Olçok Eğitim ve Araştırma Hastanesi, Çorum Özel Hastanesi ve Özel Elitpark Hastanesini ziyaret ettiler.

Ziyarette Admış ve öğrenciler, toplum yararını düşünerek hastalara; işitme, işitme kaybı, işitme kaybı bulguları, kulak çınlaması, işitme sağlığı, düzenli işitme kontrolünün önemi vb. konularda bilgi vererek broşür dağıttılar. “YAŞAM BOYU DUYMAK İÇİN DİKKATLE DİNLEYİN” teması ile yaşam boyu iyi işitmeyi sürdürmenin bir yolu olarak güvenli dinlemenin, güvenli dinleme yoluyla işitme kaybını önlemenin anlam ve önemini vurgulamaya çalıştılar.

Ziyarette bulundukları tüm hastanelerin; hastane yönetimine, KBB polikliniğine ve Odyoloji ekibine konuksever davranışlarından dolayı teşekkür ederiz.

Engelli Öğrenci Birim Koordinatörlüğü