Üniversitemizin Birim Temsilcileri ile Toplantımız

Engelli Öğrenci Birim temsilcileri ile 14 Ekim 2022 tarihinde Üniversitenin Sağlık Bilimleri Fakültesi kütüphanesinde yüz yüze bir araya gelinmiştir. Toplantıya Fen Edebiyat Fakültesi’nden Arş. Gör. Hakan YAZAR, Güzel Sanatlar, Tasarım ve Mimarlık Fakültesi’nden Dr. Öğr. Üyesi Elif DOĞRU, İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi’nden Arş. Gör. Dr. Seher GÖKPINAR, İlahiyat Fakültesi’nden Arş. Gör. Dila BARAN TEKİN, Tıp Fakültesi’nden Dr. Öğr. Üyesi Ayla ÇAĞLIYAN TÜRK, Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu’ndan Öğr. Gör. Ayhan ADMIŞ, Osmancık Ömer Derindere Meslek Yüksekokulu’ndan Öğr. Gör. Zeliha ÖZBİZ, İskilip Meslek Yüksekokulu’ndan Öğr. Gör. Semra SÖNGÜT ve Alaca Avni Çelik Meslek Yüksekokulu’ndan Öğr. Gör. Dr. Esra ÖZATA ŞAHİN, Teknik Bilimleri MYO'dan Dr. Öğr. Üyesi Gülşen ARSLAN ELKIRAN, Sosyal Bilimleri MYO'dan Öğr. Gör. Cansu ALAYVAZ katılmıştır. Toplantıda eğitim birimlerindeki engelli öğrencilerin gereksinimleri belirlenmiş, 2021- 2022 eğitim öğretim döneminde engelli öğrencilere yönelik yapılacak faaliyetler planlanmış, tüm eğitim birimlerinde engelli öğrencilerle ilgili duyarlılığın oluşturulması için tüm öğrencilere yönelik çalışmaların yapılmasının kararı alınmıştır.