"Glutensiz Mutfak Uygulamaları" Projesi

İçişleri Bakanlığı Sivil Toplumla İlişkiler Genel Müdürlüğü'nün desteleriyle Çölyak Derneğinin yürüttüğü "Glutensiz Mutfak Uygulamaları" projesinin kapanış toplantısı 23 Ekim 2021 tarihinde saat 13.30'da Buhara Kültür Merkezinde gerçekleştirildi. Organizasyona Ak Parti  MKYK üyesi  Çorum Milletvekili Ahmet Sami CEYLAN, Ak Parti Çorum Milletvekili Oğuzhan KAYA, Çorum Belediye Başkanımız Halil İbrahim AŞGIN,  Ak Parti İl Başkanı Yusuf AHLATCI,  İl Sivil Toplumla İlişkiler Müdürü  Mustafa BAYRAK, İl Sağlık Müdürü Uzm. Dr. Ömer SOBACI, Gastroenteroloji Uzmanı Doç. Dr Hüseyin KÖSEOĞLU, TOÇ Bir Sen Çorum Şube Başkanı Arzu ÖZKADER,  Bahçeşehir Koleji Lise Müdürü Hasan Hüseyin HASTAOĞLU, Sağlık Bilimleri Fakültesi’nden ve Engelli Öğrenci Birim Koordinatörlüğünden Doç. Dr. Selen Özakar AKÇA, İl Jandarma Komutanı Albay İlhan UZUNOĞLU’nun eşi Yasemin UZUNOĞLU, Çölyak Derneği Başkanı Fatma Müjgan DEMİR, Başkan Yardımcıları Hacer KESİCİ ve Dr. Mustafa AZAK, Yönetim Kurulu Üyeleri,  dernek üyeleri ve misafirler katılmıştır.  Sağlık Bilimleri Fakültesi Arş. Gör. Ahu Pınar Turan’ın sunuculuk görevini yaptığı toplantı, saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başladı. Protokol tarafından gerçekleştirilen konuşmalardan sonra Şef ve Şef Yardımcılarına teşekkür belgesi , kursiyerlere katılım belgesi protokol üyeleri tarafından taktim edildi. Ekim 2015 de kurulan Derneğimizin kuruluşunun 6. yılına  özel olarak hazırlatılan yaş pasta kıymetli misafirler  ile çölyaklı çocuklar ve katılımcılarla beraber kesildikten sonra glutensiz yiyecek ikramlarının yer aldığı kokteyl ile organizasyon son buldu.

Engelli Öğrenci Birim Koordinatörlüğü olarak bu etkinliğe davet ettikleri için Çorum Çölyak Derneğine teşekkürlerimizi sunarız.

Engelli Öğrenci Birim Koordinatörlüğü