Osmancık Ömer Derindere Meslek Yüksekokulu Engelli Öğrenci Birim Temsilciliği

Osmancık Ömer Derindere Meslek Yüksekokulu Engelli Öğrenci Birim temsilcisi Öğr. Gör. Zeliha ÖZBİZ, bölümün tüm öğrencilerine 19 Ekim 2021 tarihinde saat 13.00’da yüksekokul binasındaki B203 nolu sınıfta “Engellilere Yönelik Etkili İletişim ve Farkındalık” isimli seminer düzenlemiştir.

Seminerde genel olarak “engellilik nedenleri ve türleri, insanları engelleyen faktörler, engelli bireylerin karşılaştıkları sorunlar ve engelli bireylerle ve öğrencilerle etkili bir iletişim için dikkat edilmesi gereken hususlar” hakkında bilgiler verilmiştir. Öğrencilerimizin büyük bir ilgiyle takip ettiği bu eğitimde Dünya ve Türkiye genelinde engel tanımayan isimlere de yer verilmiştir. Bu anlamlı seminer için Engelli Öğrenci Birim Koordinatörlüğü olarak Sayın ÖZBİZ’e teşekkür ederiz.

Engelli Öğrenci Birim Koordinatörlüğü