İlahiyat Fakültesi Engelli Öğrenci Birim Temsilciğinden "Engelli Öğrencilere Nasıl Yaklaşılsın?" Konulu Sunum

Üniversitemizin İlahiyat Fakültesi Engelli Öğrenci Birim temsilcisi Arş. Gör. Dila Baran TEKİN 19 Ekim 2021 tarihinde saat 13.30’da “Engelli Öğrencilere Yönelik Ders ve Sınav Uyarlamaları” başlıklı sunumunu gerçekleştirmiştir. Tekin, sunumunda İlahiyat Fakültesinden mezun olmak üzere olan öğrencilere meslek hayatları sürecinde engelli bir öğrenci ile karşılaştıkları zaman nasıl bir yol izlemeleri gerektiği ile ilgili bilgiler vermiştir. İnteraktif bir şekilde gerçekleşen eğitimde öğrencilerin aktif katılım sağladığı, ilginin yüksek olduğu ve çeşitli soruların gündeme geldiği gözlenmiştir. Bu faydalı sunumu için Arş. Gör. Dila Baran TEKİN’e teşekkür ederiz.

Engelli Öğrenci Birim Koordinatörlüğü