10-16 Mayıs Engelliler Haftası

10-16 Mayıs Engelliler Haftası nedeniyle düzenlenen İl Programı 10 Mayıs 2019 tarihinde “Çelenk Sunma Töreni” ile başlamış olup, 14 Mayıs 2019 tarihinde "Görme Engelli ve Braile Alfabesi Nedir?" eğitim semineri ile devam etmiştir. Hitit Üniversitesi Engelli Öğrenci Birimi ile Altınokta Körler Derneği Çorum Şubesi'nin ortaklaşa düzenlediği "Görme Engelli ve Braile Alfabesi Nedir?" konulu konferansı 10-16 Mayıs Engelliler Haftası etkinlikleri çerçevesinde Hitit Üniversitesi Sağlık Bilimleri Fakültesi konferans salonunda gerçekleştirilmiştir. Hitit Üniversitesi Öğretim Üyesi Doç Dr. Selen ÖZAKAR AKÇA moderatörlüğünde düzenlenen programa Üniversitenin Engelli Öğrenci Birim Sorumluları, Altınokta Körler Derneği’nin üyeleri, çok sayıda öğrenciler ve öğretim elemanları katılmıştır.

Engelli Öğrenci Birim Koordinatörlüğü