Dünya Engelliler Günü ile ilgili Broşür Yapımı ve Dağıtımı

3 Aralık Dünya Engelliler Günü nedeniyle Sağlık Bilimleri Fakültesi Hemşirelik Bölümü 2. Sınıf öğrencileri Engelli Bakımı ve Hemşirelik dersi kapsamında ders danışmanı ve Engelli Öğrenci Birim Koordinatörlüğü başkanlığında konu ile ilgili duyarlı bir çalışma gerçekleştirmişlerdir. Hüseyin DAMAR, Onur DİŞ, Eda Nur ALKUR, Nisanur CEYLAN, Melisa DİLEK, Hakime TÜRKMEN, Hatice BİRGİ tarafından farkındalık yaratmak için broşür hazırlanan broşür aşağıda verilmiş olup,  Çorum halkına dağıtımı sağlanmıştır.

Engelli Öğrenci Birim Koordinatörlüğü olarak Hüseyin DAMAR, Onur DİŞ, Eda Nur ALKUR, Nisanur CEYLAN, Melisa DİLEK, Hakime TÜRKMEN ve Hatice BİRGİ’ye yapmış oldukları duyarlı çalışma için teşekkür ederiz.