Sağlık Bilimleri Fakültesi Hemşirelik Bölümü Öğrencilerinden Engelliliğe Yönelik Duyarlı Bir Çalışma Daha...

03-10 Aralık 2019 tarihleri arasında Sağlık Bilimleri Fakültesi Hemşirelik Bölümü 2. Sınıf öğrencileri Engelli Bakımı ve Hemşirelik dersi kapsamında ders danışmanı ve Engelli Öğrenci Birim Koordinatörlüğü başkanlığında çevremizdeki insanların engelli bireylerin sorunları hakkında ne kadar bilinçli olduklarını değerlendirmek için 8 sorudan oluşan anket çalışması yapmışlardır. Bu anket sorularını hastane, yurt, okul, aile ve sokaktaki insanlara uygulayarak konu ile ilgili farkındalık yaratmayı, daha bilinçli ve duyarlı hale getirmeyi hedeflemişlerdir. Engelli Öğrenci Birim Koordinatörlüğü olarak Ayşe Şule AKSAN, Sümeyye DAYSAL, Gizem TOP, Asiye MUTLU, Melike BİLSEL, Merve SUBAŞI ve Selma TAŞ’A yapmış oldukları duyarlı çalışma için teşekkür ederiz.

Engelli Öğrenci Birim Koordinatörlüğü