Engelsiz Bir Hayat, Engelsiz Bir Kent isimli konferans

10-16 Mayıs Engelliler Haftası nedeniyle Üniversitemiz Engelli Öğrenci Birimi tarafından 10 Mayıs 2018 tarihinde saat 14.00’te “Engelsiz Bir Hayat, Engelsiz Bir Kent” isimli konferans, Ethem Erkoç Konferans Salonunda gerçekleştirildi.

Konferans, Engelsiz Bir Hayat Akademisi Başkanı olan, Engelli Aile, Toplum İletişim Danışmanlığı ve Eğitmenliği yapan Adem Kuyumcu tarafından verildi. Engellilerin hayata eşit katılımlarının sağlanması için bireylerin toplumdaki sorumluluklarından bahseden Sayın Kuyumcu "Engelsiz Bir Hayat" için neler yapılması gerektiğine değindi. Üniversitemizin  Engelli Öğrenci Birim temsilcileri, öğretim elemanları ve öğrencilerinin yoğun katılımının sağlandığı konferans, öğrencilerden gelen soruların Sayın Kuyumcu tarafından cevaplandırılmasıyla sona erdi.

Sayın Adem Kuyumcu’nun Üniversitemizde konferans vermesine aracı olan kurumlara teşekkür ederiz.

Engelli Öğrenci Birim Koordinatörlüğü