Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu'nda Engellilik İçin Farkındalık Toplantısı

Hitit Üniversitesi Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu Engelli Öğrenci Birimi tarafından “Engellilik İçin Farkındalık”  toplantısı, 1 Aralık 2016 tarihinde saat 13.30’da Üniversite’nin Ethem Erkoç Konferans Salonu’nda gerçekleştirildi.

Toplantıda Hitit Üniversitesi Engelli Öğrenci Birim Koordinatörü Yrd. Doç. Dr. Selen Özakar Akça, “Engelliliğin Nedenleri” hakkında bilgi verirken, Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu Engelli Öğrenci Birim Temsilcisi Öğr. Gör. Tuğba Gülen de “Engellilerle İletişimde Dikkat Edilmesi Gereken Hususlara” değindi. Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu öğretim elemanları ve öğrencilerinin yoğun katılımının sağlandığı toplantıda, bireylerde engellilik farkındalığının oluşturulması için kamu spotu  gösterildi.

Öğrencilerden gelen soruların, konuşmacılar tarafından cevaplandırılmasının ardından toplantı sona erdi.