Sungurlu Meslek Yüksekokulu Engelli Farkındalık Toplantısı

Sungurlu Meslek Yüksekokulu öğrencileri Öğr. Gör. Özlem BAL koordinatörlüğünde 14.12.2016 tarihinde Engelli Farkındalık Programı düzenledi.  Saygı duruşu ve İşaret dili ile eşlik edilen İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından Sungurlu MYO Engelli Öğrenci Birim Temsilcisi Öğr. Gör. Özlem BAL açılış konuşmasını yaptı.  Videoların da yer aldığı programda, Kırıkkale Engelli Öğrenci Koordinatörü aynı zamanda da görme engelli olan Resul Partici başarılarını yaşantısını ve toplum kaynaklı olan karşılaştıkları zorlukları anlattı. “Engel Olmuyoruz Çözüm Buluyoruz” adlı tiyatroda engelli erişilebilirliği konusunda vurgular yapılarak Aşık Veysel’e atıfta bulunuldu ve koro tarafından 2 türküsü söylenildi. Program Sungurlu MYO öğrencilerinin yer aldığı “Hangimiz Sevmedik” klibi izlenildi. Yüksekokul Müdürü Yard. Doç. Dr. Kubilay KARACİF, müdür yardımcısı Öğr. Gör. Hamit AKSOY, öğretim elamanları ve öğrencilerin yüksek katılım sağladığı programda konuşmacı Resul Partici ve Öğr. Gör. Özlem BAL’a Yüksekokulu Müdürü Yard.Doç. Kubilay KARACAİF tarafından teşekkür belgesi verildi.