10-16 Mayıs 2021 Engelliler Haftası

10-16 Mayıs Engelliler Haftası nedeniyle 21 Mayıs 2021 tarihinde saat 14.00’te Üniversitemiz Engelli Öğrenci Birimi tarafından “Pandemi Sürecinde Engelli Bireyler ve Ailelerinin Karşılaştıkları Sorunlar” konulu çevrim içi etkinlik düzenlenmiştir. Etkinliğe konuk olarak Hacettepe Üniversitesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Aslıhan AYKARA katılmış, etkinliğin moderatörlüğünü Hitit Üniversitesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Selen ÖZAKAR AKÇA yürütmüştür. Aykara engelli bireylerin yaşadığı sorunları üç başlık altında toplayıp bunların; eğitim, tedavi erişimi ve maddi sorunlar olduğunu belirtti. Soru cevap şeklinde gerçekleşen etkinlik öğrencilerin katılımlarıyla son buldu.

Engelli Öğrenci Birim Koordinatörlüğü olarak bu etkinliğin düzenlenmesinde desteklerini esirgemeyen Öğr. Gör. Abdulkadir KARABULUT hocamıza ve Doç. Dr. Aslıhan AYKARA hocamıza teşekkürlerimizi sunarız.

Engelli Öğrenci Birim Koordinatörlüğü