18.12.2013 : Engelsiz Üniversite Farkındalık Buluşmaları”na İİBF İle Devam Edildi

Üniversitemiz Engelli Öğrenci Birim Koordinatörlüğü tarafından engellilik konusunda üniversitemizde farkındalık oluşturmak, engellilerle ilgili sorunları tartışmak ve çözüm üretebilmek amacıyla bir süredir devam eden “Engelsiz Üniversite Farkındalık Buluşmaları”na İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi ile devam edildi.

Etkinliğe İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi öğrencileri, öğretim elemanları katıldı. İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Engelli Öğrenci Birimi Temsilcisi Arş. Gör. Fatih Kaya tarafından yapılan sunumda engelli bireylerin günlük yaşamda karşılaştıkları engeller, üniversite bünyesinde bu alanda yapılan-yapılacak olan çalışmalar anlatılırken, toplumumuzda yaratılmak istenen farkındalık için üniversitemizin ve öğrencilerimizin üzerine düşen sorumluluklarına vurgu yapıldı.