11.12. 2013 : Engelsiz Üniversite Farkındalık Buluşmaları”na Mühendislik Fakültesi İle Devam Edildi

Üniversitemiz Engelli Öğrenci Birimi Koordinasyonunca düzenlenen “Engelsiz Üniversite Farkındalık Buluşmalarının dördüncüsü 11 Aralık 2013 çarşamba günü saat 13.00’da Mühendislik Fakültesi’nde gerçekleştirildi.

Mühendislik Fakültesi Engelli Öğrenci Birimi temsilcisi Ar. Gör. Fatma Şahin'in takdiminden sonra Engelli Öğrenci Birim Koordinatörü Yrd. Doç. Dr. Nur Şat, neden bu tür bir farkındalık çalışması yaptıklarını ve bu çalışmaların önemini aktardı.

Mühendislik Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Halil Aykul da kısa bir konuşma yaparak bu farkındalık çalışmasından duydukları memnuniyeti dile getirdi. Engelli Öğrenci Birimi’nin yapmış olduğu çalışmalara destek vermek istediklerini ifade eden Prof. Dr. Aykul, Mühendislik Fakültesi öğretim elemanlarının ve öğrencilerinin, bundan önce de olduğu gibi, bundan sonrada engellilerin ihtiyaçlarına dönük tasarım ve üretim çalışmalarıyla böyle bir farkındalığı sonuçlandırmalarını diledi.