İskilip Meslek Yüksekokulu Etkinliğimiz

26.12.2018 tarihinde  Sağlık Bilimleri Fakültesi’nde, 03.01.2019 tarihinde İskilip Meslek Yüksekokulu’nda saat 10.30’da Hitit Üniversitesi Engelli Öğrenci Birim Koordinatörü Doç. Dr. Selen ÖZAKAR AKÇA ve İskilip Meslek Yüksekokulu Müdürü Prof. Dr. Muammer CENGİL’in başkanlığında İskilip Meslek Yüksekokulu öğretim elemanlarına Çorum Rehberlik Araştırma Merkezi’nden Özel Eğitim Uzmanı Özel Eğitim Uzmanı Uğur KÜÇÜKDOĞRU ve Rehber Öğretmen Erdal YILMAZ tarafından Eğitsel Değerlendirme Raporu sonucu olan öğrenciler için bilgilendirme toplantısı yapılmıştır.

Öğrencilerin eğitsel performansına uygun ölçme–değerlendirme, sınıf içi uygulamalar, psiko-sosyal destek çalışmaları ile ilgili görüşülmüş, tartışılmış ve görüş birliğine varılmıştır. Öğrencilerin sınavı ile ilgili ders veren eğitimcilerle öğrencilerin engel türü ve eğitsel performansına uygun ölçme ve değerlendirme yapılmasının uygun olduğu kararı alınmıştır. Öğrencilerin psiko-sosyal gelişimini de desteklemek için, zaman zaman görüşmeler yapılması, ihtiyaç duyduğu zamanlarda ilgili uzmanlardan destek alınması hususunda da hemfikir olunmuştur.

Engelli Öğrenci Birim Koordinatörlüğü